Kasım'da Aşk Başka...!


Kasımda Aşk Kutu Güllerle Bir Başka...
Kasımda Aşk Başkadır filmini izlemeyen, duymayan çok az insan vardır şüphesiz. Kasım ayı geldiğinde ruhumuzu ele geçiren romantizm, farklı şekillerde dışarıya yansıyor. Her sene bu zamanlar Kasımda Aşk Başkadır filmini izlemek hatta sevilen kişiyle birlikte filmi yâd etmek de bu yansımalardan biridir. Sonbahar mevsiminin getirdiği hüzünlü romantizm, çiçeklerle özellikle güllerle kendini gösteriyor. Buram buram romantizmin koktuğu şu günlerde bir kutu gül ile sevdiğinizi mutlu etmek istemez misiniz? Zira çiçekler dünyanın en masum ve naif hediyelerinden biridir.
Sevilen kişiye gül almak, emeğin ve sevginin işareti diyebiliriz. Bir Sherose gül kutusu ise sevginin biraz coşkulu hali demek mümkündür.
Özel olduğunu biliyor ama hatırlatmakta fayda var. Sevmek dünyanın en güzel hissiyatı olabilir ancak bazen insan sevildiğini görmek, bilmek, doyasıya hissetmek istiyor. Sevgiyi dile getirmek çoğunlukla güzel olsa da bazı durumlarda dile gelen sevgiyi çeşitli yollarla hissetmek ve görmek durumu daha da güzelleştirebiliyor. Mesela hiç sebep yokken sevdiğiniz kişinin kutuda gül alması gibi. Sevdiğiniz kişiye çiçek almak için özel günleri beklemek zorunda olmadığınızı hatırlatmak ister, bazen “Görünce aklıma sen geldin” deyip bir kaliteli gülleri almanın seni seviyorum demekten daha etkili olabileceğini söylemek isteriz. Yine de siz gülleri sevdiğiniz kişiye takdim derken onu sevdiğinizi söylemeyi ya da çiçeğin bir köşesine not olarak iliştirmeyi ihmal etmeyin tabii :)
Size özel kutu güllerle günün romantiği siz olun...
Sonbaharın romantizmini çiçeklerle yaşamanızı ve sevdiğiniz kişiye aslında ne kadar özel olduğunu hissettirebilmeniz için şahane kutulu gül tasarımları hazırlıyoruz. Bizim önerimiz kırmızı kutu gül tasarımından yana ama elbette bir kutu dolusu gül almak istediğinizde sizin ya da sevdiğiniz kişinin sevdiği renklerde kombin yapmamızı isteyebilirsiniz. Kaliteli gül, şık bir aranjman, zarif bir not ile gönül almak, sevgiyi hatırlatmak, küçük jestler yapmak karşınızdaki kişiyi şüphesiz mutlu edecektir. Kutulu gül tasarımlarımız Sherose markası ile ilk günden bu yana, 5 ülkede binlerce insana ulaşmış ve yüzlerini güldürmüştür.
Sizler de günün romantiği, günün sevilen insanı olmak isterseniz sadece birkaç tıkla şahane kutu güller yaptırıp, dilediğiniz yere gönderebilirsiniz.
Çünkü herkes bir Sherose almayı hak eder :)
10.000+ Mutlu Müşteri
% 32 Tekrar Sipariş Oranı
Hızlı ve Ücretsiz Teslimat