Barışma / Özür Dileme Hediyesi


Barışma / Özür Dileme Hediyesi

Bazen ilişkilerde hatalar yapılır, yanlış sözler sarf edilir birbiri için çarpan iki kalpten biri kırılır.

Unutmayın ki yalnızca bizi gerçekten sevenler bize darılır!

Aslında her ilişki bir gül bahçesine benzer. Nasıl ki gülün o muhteşem kokusu başınızı döndürüyorsa dikeni de elinize batıp kanatabilir. Aşk da sizi mutlu etse de bazen acı verebilir.

Yaptığınız hatanın farkına vardıysanız ve hala onu çok ama çok seviyorsanız sevdiğinizin kalbini en kısa zamanda romantik bir hediyeyle onarmalısınız. O şu anda çok kırılgan, hassas. Sizden yalnızca onu sevdiğinizi söylemenizi ve özür dilemenizi değil tüm benliğinizle pişmanlığınızı, sevginizi hissettirmenizi bekliyor.

Sevdiğinizin kalbini onarmak ve her şey için özür dilemek için anlamlı bir hediye arıyorsanız Sherose sizin için en doğru adres. Sherose’un özel tasarım gül buketlerinin yanına iliştirilmiş içten bir özür mesajı ile sevdiğinizin kalbindeki kırıkları onarabilir, romantik bir jestle onu yeniden kazanabilirsiniz.

Bizim önerimiz saflığın ve masumiyetin sembolü olan bembeyaz güllerden oluşan özel tasarım bir kutu ile sevdiğinizin gönlünü almanız ama onun sevdiği renklerden aranjman yaptırarak özrünüzü onun en hoşuna gidecek şekilde dileyebilirsiniz.

Sevgiler,

 

 

Sevgiliden Özür Dileme, Ekvator Gülleri, Özür Hediyesi, Sevgiliden Özür Dileme Yolları, Gül Rose, Sevgiliye Özür Hediyesi, Sevgilimden Nasıl Özür Dilerim, Çiçek Gönderimi, Sevgilimi Aldattım Hediye Fikirleri, Eşime Özür Hediyesi, Beyaz Gül,

10.000+ Mutlu Müşteri
% 32 Tekrar Sipariş Oranı
Hızlı ve Ücretsiz Teslimat